2011-12-18

Fjärde advent

Idag har jag en "soffdag", jag gör inte många knop och lider lite av gårdagens klappjakt, även om vi viste var vi skulle och vad vi skulle köpa och började med att efter att ha lämnat Trollungen på kalas tog en frukost på IKEA och inte sögs in i stressen som alla verkar ha i år också.

Idag har "våra" busar och deras mamma varit här, det är alltid lika kul att ha dem här, ungarna stojade, busade, lekte och spelade TV-spel, och jag fick höra att de gillar vårt "kaos" och att det luktar så gott här. Tror det handlar om att vi har ett lugn och ro här hemma trots stökiga rum och en massa saker på fel ställen. Det viktigaste är ju att de vill komma tillbaka och verka trivas här.

Killarna hann inte lämna oss innan en av Trollungens bästa kompisar ringde, så lagom till maten hade vi en extra tjej och sen har det lekts och fnittras en massa. Det är som musik i mina öron. Det känns så bra att Trollungen har så många kompisar och att de är olika vilket gör att olika sidor och lekar som visas och leks, tror det är viktigt och bra för utvecklingen.

Har som vana att börja dagen på FB med ett citat, tror ag avslutar detta med dagens:
"Julen nalkas i advent, och vårt fjärde ljus blir tänt.
På Guds lille son vi tänker, när de fyra ljusen blänker." Britt G. Hallqvist

Inga kommentarer: