2012-05-15

"Grossbolsskolansdag"

Ibland är det tur att jag kör med livrem, hängslen och flytväst, vi hade med musiken till Trollungns dans som hon skulle uppträda med idag, på CD, USB och det sista vi gjorde var att jag sa till Maken att skicka den till min mobil. Det var ett smart drag, då skolans musikanläggning inte fixade vår CD-skiva, inte USB, men med en mikrofon på min mobil så kom det efter lång väntan musik, Trollungen var otroligt duktig. Att vi även kollade tiden en extra gång var räddningen då det i veckobrevet stod att det började 14.00, hade vi kommit då hade vi missat uppvisningen och Trollungen hade fått dansa utan scenkläder, smink och musik.

Tjejerna i 6an var grymt imponerade på att Trollungen skulle dansa helt ensam, hon som är minst i "Röda huset", de i Förskoleklassen får inte uppträda, och alla andra oavsett ålder gjorde det ihop med minst en kompis. De var inte mindre "impade" efter att de sett allt strul och sedan Trollungens hiphop, det var en stolt mamma som satt på läktaren. Trollungen var lite orolig efter sin dans, hon hade visst dansat fel, men det är det ju bara hon som vet. Hon kollade med de i 6an om de tyckte att hon var modig och det tyckte att hon var både duktig och modig.

Då det var "Grossbolsskolansdag" fanns det mycket att göra, köpa och titta på, jag köpte en kanongod glutenfri apelsinsockerkaka och kunde välja på tre olika bakverk till fikat. Trollungen kostade bla på sig en ansiktsmålning och det gjorde även en av bästa kompisarna, de hade sällskap hela eftermiddagen. De gick tipspromenad, fiskade i fiskdammen, tog lotter mm mm. De bestämde även att de ska leka imorgon, så då får vi huset fullt, "våra busar" kommer också, då skolan har stängt, liksom fritids, och killarnas mamma "jobbar".

Inga kommentarer: