2010-06-07

Gräsligt

Sommaren är här, Trollungen har badat i både Vänern och i den lilla pool vi köpte igår och som katterna i natt hade hål på, tur att vi satsade på en utan uppblåsbar kant när vi köpte den nya stora i höstas, den är inte framme men det dröjer inte, gäller ju att få i både vatten och alla dessa medel så att det funkar, men som sagt den ska fram den oxå.

Igår hade vi besök av "Singelmamman" och hennes ungar, vi hade en trevlig dag med massa prat, bus, lek och bad, det blev även en och annan dusch i slängen, en del ofrivilliga och en del som jag sprutade ner, klarade mig inte helt och hållet, men behövde inte byta kläder i alla fall.

Innan vi tog fram poolen började Maken klippa gräset, det behövdes verkligen, men frågan är om det var så smart ur badsynpunkt, fötterna blev ju så gräsliga enligt Trollungen, inte lätt det där med bokstäver, blir gärna en för mycket eller lite. Gräsklippningen avslutade jag för en stund sedan, då Maken inte han klart och de hotar med att det ska regna i veckan med start idag...

Inga kommentarer: