2008-07-28

Åska, regn och Lilleputtetåget

Gårdagen gick i vattnets tecken, vi badade innan vi for in till Örebro. Väl där gick vi till båten som tar en till Stora Holmen. Men innan vi kom iväg hade Maken och pappan till H satt upp vårat tält, de på radion hade hotat med åska och regn.

Väl framme så blev det full fart på Trollungen och kompisen H, de körde bilar, men tyvärr fanns det förstora killar där som inte var allt för snälla, så Trollungen ville inte köra bil, men hon lekte och hade kul. Vi åt korv, glass och Papporna åkte och sköt på Lilleputtetåget när 4åringarna åkte. Gudmodern kom och spelade minigolf med barnen och lämnade böcker till mig. Det var en kanondag, och att det regnade och åskade gjorde inte dagen sämre, det var riktigt skönt. På väg tillbilen stannade vi i Stadsparken och lekte, lite blöta byxbakar har ingen dött av, och för att göra saken än bättre så badade ungarna i plaskdammen.

När vi kom till Ånnaboda igen så hade det inte kommit en droppe regn här uppe, men det kom allt en skur här oxå. Men vi han börja grilla maten, och vi hade ju ett tält att äta i. Jag hade köpt "Fruitmallows" som jag grillade på spett och sedan serverade mellan två rån, det är sött, gott och efter ett sånt rån är man nöjd, men det hör sommaren till att i alla fall en gång grilla Marshmallows.

Det känns som om denna helg varit lång, men på ett positivt sätt, vi har gjort mycket och haft trevligt sällskap, och jag hoppas och tror att vi får besök igen av Kompisen H med familj, det finns ju så mycket att se och uppleva i Örebro och det är roligare att göra det om Trollungen har nån att dela upplevelsen med, ja det är roligare för oss föräldrar oxå om vi trivs med kompisens föräldrar och det gör vi med Hs.

Inga kommentarer: