2007-08-20

Kopetensutveckling

Denna fredag fick jag för mig att det var lördag och det bara för att fröknarna på dagis ska utveckla sin kompetens att vara just fröknar. Vi passade på att göra inköp för att rusta lekstugen, trollungen tyckte att allt skulle vara vitt för det är finast så. Det kan hänga samman med att kompisarna fått sin lekstuga målad, och att trollungen hört att vitt tak gör sån skillnad. Efter att ha köpt skivor att sätta upp på väggarna så begav vi oss till en affär med många färger att välja mellan. Trollungen föll för vitt, passar utmärkt till taket, ljust rosa, får bli väggarna och mörkt rosa, möblerna behöver oxå fixas.

Nu var det hög tid för mat och trollungen ville ha korv, lätt och smidigt, men den skulle prompt inhandlas och ätas på ICA MAXI, och då vi behövde handla lite så fick det bli så, en korv för en 5:a och en nöjd treåring är saker man uppskattar efter en dag i bygghandeln och i målaraffären.

Vi for sen till farfar och farmor, och det var ju bra med tanke på att farfar ska till Norge på en vecka. "Farafar är i Norge med gamla gubbar och fiska" säger trollungen om nån frågar var farfar är, eller om hon bara får lust att berätta det för nån.


8KAB

Inga kommentarer: