2007-08-08

Onsdagsfika


Blir glad när jag ser detta

Trollungen är varken snuvig eller hostig här hemma, men på dagis hostar och roslar hon en massa och de får torka näsan i ett. Hmm jag börjar nästan bli orolig, vad är det hon reagerar på där? Tur att vi har en tid den 21 aug på specialistvården för bran, då kanske vi kan få några svar. Det gick super smidigt i morse, trollungen funderade på att vara hemma, men det sa vi blankt nej till och då var det inget mer med det. Hon var glad och pigg och följde glatt med ut till bilen, efter att ha pussat och kramat mig två gånger, en gång före och en omgång efter att Selma fått sin räkost.

Onsdagar betyder Allas och gott fika, det har jag unnat mig i flera år nu och idag var inget undantag, men det var mer att fira. Fick två brev med tidningen och Bokspegeln, den sista talade om att nästa månadsbok är "Tröstaren" av Karin Wahlberg och jag har längtat efter hennes nästa bok, så den ser jag fram emot att få i lådan. Brev nr 1 var från AFA och det breättade att de satt in pengarna från försäkringen man har via jobbet och som man får om man är sjukskriven i över 3 månade men i högst 1 år, så nu har jag råd att unna mig lite extra, men det mesta ska gå till kommande räkningar, allt för att göra livet lite lättare. Brev nr 2 var från reumatologen och jag kom med på rehabveckorna i september och de kostar inget, då de ingår i högkostnadsskyddet, dessutom var hotellet oxå gratis, så det jag behöver betala är kanske lite mat och fika, men sånt kostar ju hemma oxå. Läste en massa idag, Allas så klart men jag läse även ut "Islossning" av Barbara Woors, och det stämmer det som stod i VF idag, den är svår men gu´så bra.

Maken ska till Göteborg för att hämta hem nått radioaktivt gods till jobbet imorgon så trollungen ringde och sa att de var hemma och att de hade jobbarbilen. Hon gillar att ringa just nu, men kommer oftast på det när hon ska sova så det blir inte så ofta som hon vill. Maken har idag inte gjort såmycket mer än plockat ur och i diskmaskinen och så varit pappa förstås, skönt att han får såna kvällar oxå, om inte annat så för att jag mår bättre om han oxå kan slappa.

Var och handlade, var ute och gick en sväng, men åskknallarna fick mig att gå hem. Var ute med trollet vårat, men nya åskknallar och värmen fick mig att gå hem. Lederna och jag hatar åska, fötterna är uppsvälda och tårna når inte golvet nu ikväll, höger handled gillar inte nått jag gör.


2N

Inga kommentarer: