2007-08-05

Örebro är inte tillräckligt stort


Slitna hjältar välkomnas hem av katten

Det är inte var dag som Örebro inte är tillräckligt stort, men Karlstad är det, eller kommer att vara det i slutet av augusti. Det handlar inte om folkmängd utan om IKEA, dit for vi idag när vi ändå skulle på kalas i de trakterna. Vi for dit bara för att titta på en säng vi ev ska köpa och jag behöver titta, känna och fundera, så det är inte bara att handla. Men sängen finns inte kvar på varuhuset i Örebro, och det pga storleken av butik, men den kommer att finnas i Karlstad, så då kan jag ju åka dit och känna, och tänka och bara vara. Trots att det vi kom för inte fanns så fick vi med oss en påse full med saker därifrån, tänk vad saker anfaller och bara finns i vagnen när man kommer till kassan. Ok, vi hade tänkt köpa en "halkmatta", och lite småplock, men att det skulle bli så mycket var inte tanken, men bra blir det och nått skåp till lekstugan blev det inte denna gång, men jag får väl fler chanser. Undrar om Gävle är stort?

Vi var upp till Ånnaboda och tittade på en massa platser där vagnen kan stå över vintern. Då för sa sig gubben; de brukar aldrig hyra ut en plats på ett helt år så där första gången, så nu får vi visa oss från vår bästa sida under vintern så har vi nog en plats även till sommaren. Vi valde en plats i utkanten, med skogen som granne på ena sidan och så var det nära till lekplats och servicehus, så det blir nog bra, det som avgjorde var att det fanns en gatulampa i anslutning till platsen, jag gillar ljuset.

Sen var det dags för kalas, och det blev det, lillkusinen föll för gubben med svart hatt, kul att moster Tina kunde hitta ett så bra paket. Syster yster hade som vanligt bakat och stått i så det fanns massor av gott att äta, och i kylen stod en flaska med krusbär, till mig. Det är många pluspoäng på en sån. TACK!!!

Det är alltid lika kul och trevligt att träffa släkt och vänner, men jag tror att det bästa med sånna träffar är när man kommer hem och känner att man är hemma igen och att man haft en bra dag. En bra dag har vi haft! Tack allihop för det, trollungen sänder en extra tanke till morfar numer även kallad; "Bläfis!" Hon är så stolt att hon kommit på nått att kontra med mot hans "Piplisa" som i trollet öron är nått av det bästa man kan heta.


1N

Inga kommentarer: